Ευχαρίστως να δεχτούμε την επιστροφή κάποιου προϊόντος, αφού καθημερινώς στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν μέγιστη ικανοποίηση και εξυπηρέτησή σας!

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον μας ενημερώσετε, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσετε την επιστροφή.

Στην περίπτωση αυτή το ηλεκτρονικό κατάστημα hxokyttaro.gr σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής του προϊόντος καθώς και το κόστος που έχει επιβαρυνθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα hxokyttaro.gr για την αποστολή του προϊόντος.

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα hxokyttaro.gr οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.).

Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό λόγω κατασκευής, τότε ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος ή ακύρωση της παραγγελίας και επιστροφή του ποσού που κατέβαλε.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν αποδειχτεί ελαττωματικό τότε απλά επιστρέφεται στον καταναλωτή. Επίσης, στην περίπτωση που ο πελάτης αποστείλει ένα ελαττωματικό προϊόν στο κατάστημα, τότε πληρώνει ο ίδιος τα έξοδα αποστολής